keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

töitä töitä!

Huh, vielä ku jaksasin vetää huomisen, niin olis taas yksi ympäripyöreä viikko pulkassa ja mikä parasta - koko viikonloppu perjantaista sunnuntaihin vapaata! Ja mikä koko viikonlopussa on parasta - Qstock ja perjantain kattaus huippuesiintyjiä! Koska koko viikko on ollu yhtä paskaa sään puolesta, onko liikaa vaadittu, että tuona päivänä voisin nauttia vähissä pukeissa (lue: asiallisissa festarikamppeissa) edes pikkusen auringosta, pussikaljasta ja rakkaiden seurasta. Kaverini vaatekriisi, joka onkin aika tiuhaan vieraillut meillä viimeaikoina, poikkeaa varmaan viimeistään taas perjantaina kylään...lainaisko joku kristallipalloa, että voisin vähän vilkasta viikonlopun säätä?

Viime viikonloppuna nautin ihan täysillä rakkaiden ihmisten seurasta - perjantaina grillailtiin loistavan kaveriporukan kanssa hawaii-teemalla Ranta-Kastellissa erään ihanaisen naisen kauniissa kodissa :-) Syötiin, juotiin ja kuunneltiin varmaan kaikki ah, niin ihanan "nostalgiset" kipaleet meidän teiniajoilta :D Ja illan kruunasi tottakai tanssiminen! Suunnattiin tyylikkäinä leit kaulassa ja asianmukaisesti teemaan pukeutuneina Kaarleen tanssimaan jalat rakoille - meitä luultiin illan ja yön aikana useammankin kerran polttariporukaksi ja vaihto-oppilaiksi.

Koska tällainen kahden päivän bilettäminen on mulla erittäin harvinaista - lähdin tottakai tytsyjen houkuttelemana myös lauantaina tanssimaan! Tällä kertaa aloiteltiin myöskin ruokailun merkeissä :-) Ja sitten taas tanssimaan! Tällä kertaa ilta vierähti enemmän kuin pikkutunneille - epävirallisten puistojatkojen jälkeen hipsin kotiin yhdessä aamuauringon kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti