maanantai 16. heinäkuuta 2012

Hei täällä paistaa arska!

Viikonloppu oli ja meni - ennenku edes kerkesin huomata. Rasti punakynällä seinään, mä en ollu baarissa tanssimassa jalkoja rakoille pikkutunneille asti :) (Jotenkin kuitenkin jo kummasti ootan perjantain teemabileitä kera ihanien naisten)

Mutta mikä fiilis heti aamusta! Ulkona paisto aurinko heti aamusta ja mieliala oli niin huipussaan :-) Koska näitä päiviä ei todellakaan ole tälle kesää ollu ainakaan liikaa - käytin työpäivän aikana kaikki mahdolliset tilaisuudet ulkoiluun :--) Toki mielummin olisin köllötellyt päivän rannalla, yrittäen hankkia edes vähän väriä tähän lakananvalkoiseen ruhooni. 

Parasta kuitenkin tässä päivässä oli ehdottomasti nähdä piiitkästä aikaa ihanaa, rakasta ystävää ja tämän maailman suloisinta pientä miestä, joka oli kasvanu hurjasti viime näkemästä. Hih, ehkä mulla sittenkin on hieman vauvakuume :--) 

Mulla on niskoilla varmaan kuukauden univelat - nytkin tekis mieli kömpiä sänkyyn ja vetää peitto korviin ja nukkua vähintäänkin kellon ympäri, mutta koska kämppä muistuttaa siivoltaan kaatopaikkaa ja pyykkivuori hipoo pikkuhiljaa kattoa, eikä tässä taloudessa oo syöty niin kutsuttua oikeaa ruokaa varmaankaan viikkoon (Kauppuri5 on ollu kaveri tällä viikolla), olis vissiin aika ryhdistäytyä tämän taloudenpidon kanssa. 



1 kommentti: